بررسی “ورزش در دولت آینده” با حضور نمایندگان 8 کاندیدای ریاست جمهوری

جلسه هم‌اندیشی و کارشناسی اعضای هیات علمی دانشگاه‌ها و دانشجویان سراسر کشور با نمایندگان 8 کاندیدای ریاست جمهوری در مورد برنامه ورزشی کاندیداها امروز به میزبانی دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی دانشگاه تربیت مدرس برگزار می‌شود.565-2

دکتر رضا قراخانلو عنوان این هم‌اندیشی را “ورزش در دولت آینده” مطرح کرد و افزود: انجمن علمی تربیت بدنی و علوم ورزشی وزارت علوم با همکاری دانشگاه تربیت مدرس عصر امروز جلسه کارشناسی و هم‌اندیشی را با نمایندگان تمام کاندیداهای ریاست جمهوری برگزار خواهد کرد که این احتمال وجود دارد برخی از کاندیداها شخصا خود در جلسه حضور داشته باشند.

وی با بیان این نکته که این جلسه، سیاسی نیست، گفت: این جلسه یک جلسه کاملا تخصصی و کارشناسی با حضور اعضای هیات علمی دانشگاه‌ها و دانشجویان سراسر کشور در رشته تربیت بدنی و علوم ورزشی است که نقطه‌نظرات، توقعات و مطالبات خود را از کاندیداهای ریاست جمهوری مطرح و مشاوره‌های لازم را برای کمک به توسعه‌ی ورزش کشور ارایه خواهند داد.

رییس انجمن علمی تربیت بدنی و علوم ورزشی تاکید کرد: از تمام دانشگاه‌های سطح کشور دعوت به عمل می‌آورم در این جلسه حضور پیدا کنند که البته هیات مدیره انجمن علمی تربیت و علوم ورزشی ایران از طرف وزارت علوم که به عنوان مرجع علمی شناخته می‌شود در این جلسه حاضر خواهد شد و دیدگاه‌های خانواده علمی ورزش را مطرح خواهد کرد.

استاد دانشگاه تربیت بدنی خاطرنشان کرد: اگرچه موضوع انتخاب رییس‌جمهور دارای ابعاد سیاسی قوی است. ولی این جلسه، جلسه‌ی سیاسی یا تبلیغاتی نیست بلکه از تمامی کاندیداها دعوت شده تا نمایندگان خود را به این جلسه هم‌اندیشی بفرستند و دانشگاه‌ها نیز بنا دارند به وظیفه‌ی دینی، ملی، وجدانی و حرفه‌ای خود عمل کنند تا شاید در دولت آینده سهم ورزش، نگاه به ورزش و برنامه محوری ورزش بهتر شود.

رییس انجمن علمی تربیت بدنی و علوم ورزشی در پاسخ به این سوال که در جهت علمی شدن ورزش انتظاری از دولت آینده دارید، تصریح کرد: شعار علمی شدن ورزش مدت‌هاست که مطرح می‌شود. هرچند در گذشته نیز گام‌های ارزشمندی در این زمینه برداشته شده و می‌توان ادعا کرد که ورزش در برهه کنونی نسبت به گذشته علمی‌تر شده است اما این کار با سرعت کم و با محدودیت‌های بسیار زیاد انجام می‌شود. لذا برای این‌که از ورزش دنیا بیش از این عقب نمانیم باید رویکرد علمی شدن ورزش از شعار به عمل تبدیل شود.

قراخانلو در پایان گفت: منظور از علمی شدن ورزش فقط کسب چند مدال بیشتر یا کمتر نیست بلکه تمامی زوایای پیچیده و گسترده ورزش باید با نگاه علمی تعریف شود.

این نوشته در عمومی ارسال شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.