رسیدن به موفقیتهای جهانی در ورزش قهرمانی در گرو فراگیر شدن ورزش همگانی و توسعه آن در کشور است.
گرچه ورزش قهرمانی بخش مهمی از ورزش هر کشور است، اما آنچه که در این باره اهمیت دارد این است که رشد ورزش قهرمانی در گرو فراگیر شدن ورزش همگانی و جا افتادن آن در جامعه است. لذا از این رو ورزش همگانی زمینه ساز و بستری برای پیشرفت ورزش قهرمانی و رسیدن به جایگاه قابل قبول در سطح جهان است. ورزش قهرمانی محصول نهایی ورزش همگانی است. با نهادینه کردن ورزش در جامعه، کودکان و نوجوانان به سمت ورزش قهرمانی سوق داده میشوند و در نهایت وقتی در تورنمنتهای مهمی مثل المپیک نتیجه میگیرند، جامعه را به سمت پویایی و تحرک می برند و تبدیل به الگوهایی میشوند تا سایر خانواده ها هم فرزندان خود را با اهمیت ورزش آشنا کنند و آن را در زندگیشان نهادینه کنند.
همه دنیا باور دارند که سرمایهگذاری روی ورزش همگانی، سلامت جامعه را به لحاظ فکری و جسمانی تامین میکند و جامعه ای سالم و با همت تربیت میکند. کشور به نیروی سالم انسانی در همه عرصه ها از جمله نظامی، غیر نظامی و صنعتی نیازمند است که ورزش و تحرک میتواند این نیروی انسانی را با ذهن و جسمی سالم پرورش دهد.
مسئولان و نهادهای مرتبط با ورزش وظیفه دارند ورزش همگانی را در دسترستر، کم هزینه تر و متنوع تر در اختیار اقشار جامعه قرار دهند. هماهنگی بین نهادها و در دسترس بودن امکانات ورزشی، باعث میشود کودکان و نوجوانان به سمت ورزش بروند و بتوانند با حمایت خانواده و نهادهای دیگر در ورزشی که به آن علاقمند هستند رشد کنند و در مسابقات جهانی به مقامهای خوبی دست پیدا کنند.
با معضلاتی که امروزه در دنیا وجود دارد و بالا رفتن آمار جوانانی که به مواد مخدر اعتیاد پیدا میکنند، توجه به ورزش همگانی بیش از پیش اهمیت پیدا میکند. وقتی یک فرد نیروی خود را با ورزش تخلیه کند و اوقات فراغت خود را با فعالیت و تحرک سپری کند، گرایش به مواد مخدر و اعتیاد هم تا حد قابل ملاحظه ای کاهش پیدا میکند.