مجمع فدراسیون ورزشهای سنتی؛سجادی: روستایی‌ها از ورزش حذف نمی‌شوند

475-4
در مجمع عمومی سالیانه فدراسیون ورزش‌های سنتی و بازی‌های بومی محلی تمام روسای هیات‌های ایران خواستار تغییر نام این فدراسیون شدند.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، مجمع عمومی سالیانه فدراسیون ورزش‌های سنتی و بازی‌های بومی محلی در حالی برگزار شد که حمید سجادی به عنوان رییس مجمع در اواخر برنامه به مجمع اضافه شد. در این نشست روسای هیات‌ها مشکلات خود را با سرپرست فدراسیون در میان گذاشتند. روسای هیات‌های ایران در ابتدا تغییر نام فدراسیون به ” ورزش‌ روستایی عشایری” و یا تلفیقی از هر دو نام “روستایی عشایری و بومی محلی” را خواستار شدند. همچنین آن‌ها بحث توجه بیشتر به کیفیت وسایل ورزشی و بیمه ورزشکاران را مطرح کردند که در ادامه غلامرضا جعفری سرپرست فدراسیون در پاسخ به آن‌ها بیان کرد: ” سعی می‌کنم مسئله تغییر نام فدراسیون را در قالب مصوبات مجمع پیشنهاد بدهم و آن را عملیاتی کنم. همچنین در مورد کیفیت وسایل ورزشی نیز می‌دانم که دغدغه اصلی شما به شمار می‌آید و حتما در این مورد نیز با آقای سجادی صحبت خواهم کرد.”

وی افزود: زمانی که آقای سجادی به جمع ما اضافه شدند حرف‌هایمان را با منطق و توجیهی که مستند باشد، مطرح می‌کنیم و من به عنوان سخنگوی فدراسیون از آقای سجادی می‌خواهم که تفکری برای اینکه بهره‌وری مطلوبی از این جلسه داشته باشیم به ما ارائه بدهند.

در ادامه این مجمع، کلهر دبیر فدراسیون، نگاهی به تقویم پیشنهادی سال 92 و گزارشی از عملکرد این فدراسیون در سال 91 ارائه کرد و پس از آن غلامرضا جعفری سرپرست فدراسیون اظهار کرد: تقویمی که پیش‌بینی شد حاصل زحمات تمام روسای هیات‌ها در تمام استان‌ها بود اما اگر قرار باشد برنامه‌ی متنوعی داشته باشیم، برای این کار نیاز به 4 سال برنامه‌ریزی داریم. همچنین باید تقسیم کار و مشارکت همگانی را در دستور کار خود قرار دهیم. آنچه که در سال 91 اتفاق افتاد و در چارچوب عملکرد فدراسیون بیان شد به واسطه همدلی با روسای هیات‌ها بود که در این میان باید از وزیر و معاونان ورزش و جوانان تشکر کنم که در تحقق اهداف به ما کمک کردند.

جعفری درباره تقویم ارائه شده برای سال 92 گفت: این تقویم بر اساس سرفصل‌ها تدوین شده که بر اساس نوع منابع مالی که در اختیار ما قرار می‌گیرد عملیاتی خواهد شد و من به طور قطعی اعلام نمی‌کنم که تمام آن حتما اجرا می‌شود. همچنین در برگزاری جشنواره‌ها و مسابقه‌ها نیز در حد بضاعت آن‌ها را پیگیری می‌کنیم اما سعی می‌کنیم با جلب مشارکت فدراسیون‌های ذیربط در جذب استعدادها همکاری لازم را داشته باشیم.

وی افزود: ما تصمیم داریم با مستندسازی ورزش‌های بومی و محلی، تدوین دایره‌المعارف کار ماندگاری از خود به جا بگذاریم و در سمینارها نیز همکاری با وزارت علوم و تحقیقات داشته باشیم و از تجارب این افراد استفاده کنیم. همچنین بازنگری در دستورالعمل‌ها و آیین‌نامه‌ها را در دستور کار خود قرار داده‌ایم چرا که این دستورالعمل‌ها مربوط به پیش از سال 88 است و از رییس مجمع می‌خواهیم که تفویض اختیار به مجمع داده شود تا بازنگری در آن داشته باشیم.

در ادامه مراسم حمید سجادی درباره تغییر نام فدراسیون و اینکه برخی از رشته‌های اختصاصی این فدراسیون ممکن است از آن جدا شود، تصریح کرد: تغییر نام فدراسیون باعث نمی‌شود رسالت‌های ما زیر سوال برود یا به دست فراموشی سپرده شود و یا اینکه روستا و روستایی‌ها از ورزش ایران حذف شوند. شما روسای هیات‌ها نگرانی در این رابطه نداشته باشید. در مورد اینکه برخی رشته‌های اختصاصی این فدراسیون ممکن است از آن جدا شوند و یکی از دغدغه‌های شما به شمار می‌آید باید بگویم که مطمئن باشید مرجع دیگری برای آن در نظر نگرفته‌ایم و اگر یک روزی از این نوع تصمیم‌ها بگیریم حتما با مجمع مشورت خواهیم کرد.

وی ادامه داد: در این جا من از شما می‌خواهم که یک مقدار هم به سمت طرح و خلق بازی‌ها پیش بروید و به هر دلیلی با تشکیل مجمع دور هم جمع شوید و ایده‌های جدیدی ارائه دهید تا از این روزمرگی خارجی شوید.

رییس هیات خراسان رضوی از حمید سجادی درباره زمان برگزاری انتخابات فدراسیون ورزش‌های سنتی و بازی‌های بومی – محلی سوال کرد و وی در پاسخ بیان کرد: فدراسیون ورزش‌های سنتی و بازی‌های بومی محلی بدون حاشیه به کار خود ادامه می‌دهد. با این حال من قول می‌دهم در اولین فرصت این کار را انجام دهیم و این نیست که این موضوع از یادمان رفته باشد و به فکر آن نباشیم.

در پایان غلامرضا پارسا مدیرکل توسعه و پشتیبانی ورزش روستایی و عشایری وزارت ورزش و جوانان بیان کرد: بحث طرح‌های عمرانی در روستاها همچنان به قوت خود انجام می‌شود به طوری که در سال 91 موفق شدیم 2 هزار و 600 فضای ورزشی در روستاها احداث کنیم و طی صحبتی که با وزیر ورزش و جوانان داشتیم مقرر شده شورای ورزش همگانی در روستاها شکل بگیرد و آیین‌نامه اجرایی آن طی 3 ماهه اول سال 92 ارسال می‌شود. همچنین همکاری با مدارس شبانه‌روزی ورزش بخصوص در مناطق عشایری را در دستور کار خود قرار داده‌ایم.

وی افزود: تغییر نام فدراسیون در سال گذشته به ورزش‌های سنتی و بازی‌های بومی محلی باعث شده این فدراسیون جایگاه خاص خود را در میان رسانه‌ها و جامعه پیدا کند و با توجه به محدودیت‌هایی که در حوزه ورزش روستایی از لحاظ سخت‌افزاری و نرم‌افزاری وجود دارد حضور فعال شما روسای هیات‌ها باعث قوت قلب ما می‌شود.

این نوشته در عمومی ارسال شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.