سرطان با طعم میوه

سه عامل باعث شده که مردم فکر کنند که قلیان کشیدن به مراتب بهتر از سیگار کشیدن است. در این راستا محققان به این سه مورد پاسخ داده اند؛
۱- آبی که در قلیان وجود دارد باعث تصفیه دود می شود، در نتیجه میزان سم دود کاهش می یابد؟
پاسخ : رطوب موجود در شلنگ قلیان باعث مسموم کنندگی دود می شود.

۲- آب می تواند مانند فیلتری عمل کند که مواد سمی دود را بزداید؟

پاسخ :حتی اگر آب به عنوان فیلتر عمل کند بازهم نمی تواند تمام سم موجود در دود را بگیرد. بنابراین خطری که سلامتی را تهدید می کند ، کم نمی شود.

۳- تنباکوی میوه ای برای قلیان استفاده می شود برای بدن منفی است؟

پاسخ :تنباکوی میوه ای که برای خوشبو کردن استفاده می شود نمی تواند برای بدن مفید باشد چون ارزش غذایی میوه طبیعی را ندارند و اسانسی بیش نیستند.
1384240_600556773334084_2116943283_n
یک وعده قلیان معادل ۲۰ نخ سیگار

هر وعده قلیان معادل یک پاکت سیگار و دود قلیان مجموعه ای از مواد سرطان زای حاصل از سوختن زغال است که این مواد عامل اصلی بروز سرطان ریه، بیماری های قلبی عروقی و سایر بیماری های شناخته شده اند و خطر انتقال بیماری های عفونی همچون سل، هپاتیت و برخی بیماری های ویروسی را به دلیل استفاده مشترک از قطعه دهانی در هنگام مصرف قلیان افزایش می یابد.قلیان نه تنها تمام ۴۰ هزار ماده سمی و ۷۰ ماده سرطان زای موجود در سیگار را داراست بلکه مونوکسیدکربن بیشتری را تولید می کند.

این نوشته در دانشگاه آزاد اسلامی واحد مبارکه, عمومی ارسال شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.