قابل توجه دانشجویان محترم: اساس تمرینات قدرتی باید از سن 10 سالگی پایه‌گذاری شود

اساس تمرینات قدرتی در ورزشکاران باید از سن 10 سالگی در کودکان پایه‌گذاری شود.
اساس تمرین‌های قدرت را اگر از سن 10 سالگی در کودکان پایه‌گذاری کنیم، بسیار تاثیرگذار است؛ همان‌طوری که یک بچه کوچک برای راه رفتن نیاز به عضلات قوی برای ایستادن دارد. از این مثال می‌توانیم به این نتیجه برسیم که انسان برای انجام بعضی از کارها از بدو تولد به قدرت نیاز دارد.
اما در کشورهای غربی خصوصا در آلمان شرقی سابق و شوری، تمرینات قدرتی را از سن شش سالگی برای کودکان شروع می کردند که پایه و اساس آن افزایش قدرت بوده است و از سن 10 سالگی همین کودکان طبق پیشرفتی که داشتند، به سمت رشته های مختلف فرستاده می‌شدند.
مشکل بزرگی که درخصوص تمرینات قدرتی وجود دارد، درک اشتباه از این تمرینات است. خیلی ها تصور می کنند که تمرینات قدرتی کار با وزنه های سنگین است، در صورتی که اعمال نیرو به هر طریقی خودش یک ورزش قدرتی محسوب می شود. به طور مثال هُل دادن و کشیدن یک نوع تمرین قدرتی است. حالا این هُل دادن می تواند هُل دادن یک دیوار باشد یا هُل دادن حریف مقابل. همچنین کشیدن می تواند کشیدن یک طناب باشد.
به طور مثال در ورزش فوتبال شوت کردن، پریدن و ضربه زدن همه به نوعی تمرینات قدرتی به حساب می‌آین%:.7< !اما در کودکان باید به افزایش قدرت در تمامی بدن خصوصا بالاتنه، میان‌تنه و پایین‌تنه توجه خاصی داشته باشیم. بنابراین نیاز است که یک متخصص و مربی آموزش ببیند که در هر سنی باید چه نوع تمرینات ورزشی را به کودکان آموزش داد. آنچه که همیشه باید یادمان باشد این است که تمرینات قدرتی هیچ وقت نباید حذف شوند و کودکان در تمرین های قدرتی خود از سن 10 سال به بالا می توانند از وزنه های سبک مثل دمبل و هالتر استفاده کنند. یکی از تفکرات اشتباهی که وجود دارد و همیشه مطرح می شود، آسیب به صفحات رشد کودکان بر اثر تمرین های قدرتی است، در صورتی که آسیب به صفحات رشد به سادگی صورت نمی گیرد. صفحه رشد بر اثر فشارهای خیلی سنگین مثل یک تصادف و یا شکستگی با مشکل مواجه می‌شود و چنین آسیب‌هایی در ورزش خیلی کم اتفاق می‌افتد. همچنین منابع تحقیقی زیادی در این زمینه وجود دارد، بنابراین تمرینات قدرتی نمی تواند از رشد استخوانی یک ورزشکار جلوگیری کند. پس می توان گفت که اگر تمرینات قدرتی متناسب با سن کودکان تنظیم شود، نه تنها از رشد آن‌ها جلوگیری نمی کند بلکه منجر به رشد سریع کودکان هم می شود. البته اگر تمرینات خیلی سنگین استقامتی و قدرتی به کودکان داده شود، ممکن است از رشد کودکان جلوگیری کند ولی تحقیقات نشان داده اگر فردی بر اثر بیش‌تمرینی به رشد خود صدمه بزند، بلافاصله بعد از کاهش تمرینات و استراحت، بدن فعالیت خود را از سر می‌گیرد. بنابراین چیزی که می تواند کودکان را تهدید کند، بیش‌تمرینی است. توصیه می کنم که کودکان حتما تمرینات قدرتی متناسب با سن خود را که توسط یک متخصص تعیین می شود، انجام دهند. باز به این نکته تاکید می کنم که تمرینات قدرتی الزاما کار با وزنه‌های سنگین نیست. 40-47
کودکان به سن بلوغ که نزدیک شدند می توانند تمرینان را کم‌کم سنگین تر کنند. ما اگر بخواهیم یک ورزشکار سرعتی، قدرتی و با استقامت عضلانی خوب داشته باشیم، همه این ها در گرو داشتن ماهیچه های خوب و مناسب است که بیشتر با تمرینات قدرتی ساخته می شود.

این نوشته در عمومی ارسال شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.