از قلب و عروق به هنگام ورزش مراقبت کنید.

انجام فعالیت فیزیکی شدید و ناگهانی باعث بروز مشکلات قلبی – عروقی می‌شود. راه‌های وجود دارد که به کمک آنها می‌توان از قلب و عروق به هنگام ورزش محافظت کرد.

اگر فعالیت ورزشی شدید باشد باعث مشکلات قلبی – عروقی می‌شود . این مشکلات عبارتند از : فشار خون، سکته قلبی و غیره. برای جلوگیری از این مشکلات باید به طور مداوم آزمایش قلب انجام داد و قلب خود را به طور درست ورزش داد.

گفته می‌شود میزان ضربان قلب به هنگام ورزش باید 75 درصد ماکزیمم میزان ضربان قلب باشد.5-843

ماکزیمم میزان ضربان قلب به سن بستگی دارد. عوامل دیگری همچون ژنتیک و شرایط فیزیکی نیز ممکن است موثر باشند. بهتر است تنها به یک عدد کلی اکتفا نکنیم. بهترین روش برای فهمیدن ماکزیمم میزان ضربان قلب، این است که هنگامی که به نفس نفس افتادید این میزان را اندازه گیری کنید.

گرم کردن سیستم‌ قلبی – عروقی باعث آرام تر بودن ضربان قلب می‌شود و از فشار ناگهانی به قلب جلوگیری می‌کند. به هنگام گرم کردن بدن، دمای آن بالا می‌رود و به همراه آن عضلات قلب نیز گرم می‌شوند و ضربان قلب بالا می‌رود. به این ترتیب بدن برای ورزش آماده می‌شود.

بهتر است حرکات را به تدریج آرام کنید و سپس فعالیت را متوقف کنید. برای برگشتن بدن به حالت عادی باید حرکات آرام تر انجام داد. برای مثال شناگری که 1500 متر شنا کرده است، بهتر است 500 متر با سرعت آرام به حرکت خود ادامه دهد. این حرکات برای آرام کردن عضلات و پاک کردن آنها از مواد اسیدی است. بعد از ورزش خوردن مایعات، مواد معدنی و پروتئین مناسب است. عنوان کافی یکی از فاکتورهای مهم برای بازیابی قوا ست که هرگز نباید آن را نادیده گرفت.

این نوشته در عمومی ارسال شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.