تعادل و استمرار عامل تاثیرگذاری ورزش در روان ورزشکاران

گفته می‌شود که ورزش برای جلوگیری از اضطراب و افسردگی مفید است. یک برنامه ورزشی باید چگونه تنظیم شود تا تاثیرات مثبت آن بر روحیه مشاهده شود.

محققان دریافتند که ورزش مداوم می‌تواند به پیشگیری و درمان مشکلات روحی و روانی کمک کند. پایگاه اینترنتی Kino Quebec در این باره نوشته است: اغلب گفته می‌شود فعالیت فیزیکی برای سلامتی ذهنی و روحی مناسب است. آیا انجام فعالیت فیزیکی واقعا فواید روانی دارد؟

تاثیر فعالیت فیزیکی و ورزش بر نگرانی و اضطراب بسیار واضح است. نوع این ورزش اهمیت خاصی ندارد. این تاثیرات زمانی مشاهده می‌شوند که یک برنامه ورزشی ماه‌ها تداوم داشته باشد. تاثیرات مثبت ورزش بر افسردگی نیز مشاهده شده است. مطالعات نشان داده‌اند که ورزش‌های استقامتی مانند راه رفتن، دویدن و دوچرخه‌سواری بسیار مفیدند.

گفته می‌شود که هنگامی که از اضطراب و افسردگی رنج می‌برید، بهتر است لذت و رضایت ورزش را در زندگی احساس کنید. در حقیقت ، هر چقدر لذت همراه با ورزش بیشتر باشد، فواید روانی بیشتر خواهند بود. افرادی که در شرایط خوب جسمانی قرار دارند، واکنش کمتری نسبت به استرس و مشکلات روحی نشان می‌دهند.

مطالعات نشان می‌دهند که ورزش، بیشتر تاثیرات پیشگیرانه دارد تا درمانی و کسانی که ورزش مداوم می‌کنند از نظر درمانی به مرور پیشرفت می‌کنند. تحقیقات نشان داده‌اند که ورزش‌های بسیار شدید تاثیرات مفید کمتری دارند، اما تمرینات متعادل بسیار موثرند.

بنابراین می‌توان نتیجه‌ گرفت که ورزش مداوم و با شدت متعادل برای روح و روان مفید است.

این نوشته در عمومی ارسال شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.