خطر افت آمادگی برای ورزشکاران در دوران سربازی

تحقیقات نشان می‌دهد احتمال کم شدن زمان ورزش‌های مناسب در دوران سربازی وجود دارد و باید برنامه ورزشی درستی برای سربازان در نظر گرفته شود.
تربیت بدنی و ورزش یکی از قسمت‌های دوره سربازی در همه کشورهاست، اما دسترسی به امکانات ورزشی و زمان برای ورزش در این مدت محدود می‌شود. ورزش محدود ممکن است باعث کم شدن آمادگی جسمانی شود، ضمنا تمرین‌هایی که برای جنگیدن لازم هستند ممکن است اثرات منفی داشته باشند. تحقیقاتی در این زمینه در دانشگاه آمریکایی پزشکی ورزشی انجام شده است و در مجله پزشکی و علم ورزش منتشر شده. این مطالعات نشان می‌دهد ورزش‌ها و تمرینات دوره سربازی آن قدرها که انتظار می‌رود تاثیرات مثبت ندارند. از آنجایی که بسیاری از ورزشکاران حرفه‌ای در سنین پایین مدتی نزدیک به دو سال را در خدمت سربازی به سر می‌برند، نبود تمرین‌های مناسب می‌توان باعث افت زیاد ورزشکاران در این دوره شود.

محققان سربازانی که به ماموریت رفته بودند را مورد بررسی قرار دادند. دوره این تحقیقات از قبل از اعزام تا 9 ماه بعد از آن بود. این بررسی‌ها بر روی کارایی هوازی، قدرت عضلات و دیگر جزئیات بدن سربازان انجام شد.

قدرت بدنی پایین بدنه سربازان در طول دوره حفظ شد، اما آمادگی هوازی و قدرت بالاتنه آن حدود پنج درصد کاهش داشت. وزن این افراد حدود دو درصد کم شد، شاخص وزن بدن آنها چهار درصد کاهش داشت وچربی بدن آنها هشت درصد افزایش یافت.

یکی از محققان به نام شارپ می‌گوید: این یافته‌ها نشان داده است که در کارایی فیزیکی سربازان تغییرات بسیار زیادی صورت نگرفته، با این حال باید سربازان را بیشتر تحت نظر داشت تا مشکلی در سلامتی و کارایی آنها ایجاد نشود.

کم شدن زمان ورزش باعث می‌شود که کارایی هوازی کاهش یابد. به طور متوسط هر فرد بزرگسال باید پنج روز در هفته‌ و روزی 30 دقیقه‌ ورزش کند، اما طبق گزارش‌ها سربازان با توجه به امکاناتی که دارند تنها 35 درصد آنچه مورد نیاز است ورزش می‌کنند.

شارپ می‌گوید خبر خوب این است که تاثیرات منفی اعزام سربازان و کاهش زمان ورزش آنها کم است و می‌توان با یک برنامه ورزشی مناسب آن را جایگزین کرد.

این نوشته در عمومی ارسال شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.