قصه خصوصی‌سازی به سر رسید؛ سرخابی‌ به خانه مالک نرسید!

قصه خصوصی‌سازی پرسپولیس و استقلال به سر رسید اما سرخابی‌ها به خانه مالک آینده‌شان نرسیدند! حالا همه چیز از اول. نقطه سرخط.

استقلال و پرسپولیس در پایان لیگ بدون مالک قانونی روزگار سپری می‌کنند. درست مثل روزهای تلخ و سیاهی که در جریان لیگ چهاردهم داشتند. بلاتکلیف و بدون پشتوانه؛ وزارت ورزش خوشحال بود که هیات مدیره‌ای مستقل! برای دو باشگاه انتخاب کرده و آنها نیز از منابع غیردولتی هزینه‌های باشگاه را تامین می‌کنند اما هواداران هر دو تیم جنجال‌ها و حاشیه‌های اسپانسرها و مدیریت دو باشگاه را هنوز به یاد دارند. حافظه تاریخی‌شان آنقدر ضعیف نشده که اتفاقات سه چهارماه قبل را فراموش کنند. وقتی آه و فغان بازیکنان، مربیان و حتی مدیران دو باشگاه از بی‌سامانی به آسمان بلند بود، وقتی امیر قلعه‌نویی و بازیکنان استقلال و پرسپولیس بارها از بی‌پولی گلایه کردند. همه مسئولان ارشد ورزشی وعده می‌دادند با انجام خصوصی‌سازی مشکلات دو باشگاه به حداقل خواهد رسید!

حالا دوباره رسیدیم به اول قصه آن هم چه قصه‌ای یک ملودرام اجتماعی با آه و اشک و اندوه و نیشخند ملودرامی به نام « فریاد بی‌صدا»!

حالا استقلال و پرسپولیس به وزارت ورزش بازگشتند دیگر حوصله تکرار اتفاقات قصه قبلی را نداریم برای همین به جای انتقاد از مدیران وزارت ورزش به آنها چند پیشنهاد می‌دهیم. راهکارهایی که بارها از زبان بزرگان دو باشگاه پرسپولیس و استقلال شنیده‌ایم و شنیده‌اید ولی شاید تکرار این راهکارها برای وزارت ورزش این مرتبه راهگشا باشد شاید گوش شنوایی این مرتبه حرف‌هایمان را بشنود.

استقلال و پرسپولیس در فصل نقل و انتقالات و آماده‌سازی برای فصل آینده را چه کسی می‌خواهد اداره کند؟ چه کسی قرار است هزینه‌های جذب بازیکن، برگزاری اردو و تمرین را در پیش از شروع فصل بدهد؟ از این‌ها مهم‌تر چه کسی مدیریت دو باشگاه را برعهده خواهد داشت؟ پرسپولیس که یک هیات مدیره نصفه و نیمه دارد و بدون مدیرعامل است! استقلال هم هیات مدیره و مدیرعامل دارد اما آنها نیز بلاتکلیفند و نمی‌دانند چه کنند.

پس به مدیران وزارت ورزش از جانب هواداران هر دو باشگاه دوستانه می‌گوییم که به خاطر دل هواداران، به خاطر عشق بی‌منت آنها به سرخابی‌ها، به خاطر این حامیان که از جیب‌شان هم برای پرسپولیس و استقلال هزینه می‌کنند هر چه سریع‌تر وضعیت مدیریتی دو باشگاه را به دور از جنجال و هیاهوی رسانه‌ای و به دور از حب و بغض مشخص کنید.

هواداران فوتبال به هیچ حزب و گروه سیاسی وابسته نیستند پس بهتر است مدیران تصمیم‌گیر در مورد این دو باشگاه اول از همه صرف و صلاح دو باشگاه را در نظر بگیرند و بهترین‌ها را برای این دو باشگاه انتخاب کنند. بدون توجه به گرایش‌های سیاسی و حزبی آنها!

امیدواریم این مرتبه داستان انتخاب هیات مدیره و مدیرعامل دو باشگاه با تعقل بیشتری انجام شود و حداقل از کارشناسان دلسوز دو باشگاه قبل از انتخاب مدیران نظرسنجی شود.

لیگ برتر پانزدهم قرار است ۸ مرداد ۱۳۹۴ آغاز شود. یعنی پرسپولیس و استقلال تا شروع اولین مسابقه‌شان در لیگ بعدی دو ماه زمان دارند البته باید توجه داشت که این دو ماه زمان برای انتخاب مدیران نیست بلکه برای خرید بازیکن، جذب سرمربی، برگزاری اردو و تمرینات مناسب است پس بدون تعارف مدیران وزارت ورزش اگر همین امروز کارشان را برای تعیین تکلیف دو باشگاه شروع کنند دیر است! شاید انها فقط حداکثر یک هفته فرصت داشته باشند که مهم‌ترین تصمیم را برای فصل آینده سرخابی‌ها بگیرند.

بدون اغراق انتخاب مدیران دو باشگاه مهم‌ترین تصمیم فصل پرسپولیس و استقلال خواهد بود زیرا اگر در انتخاب آنها مثل فصل گذشته دقت لازم نشود دو باشگاه و هواداران میلیونی‌ آنها عذاب خواهند کشید. از سویی دیگر از وزارت ورزش انتظار داریم که مانند سازمان خصوصی‌سازی عمل نکند!

سازمانی که ۴ مرتبه مزایده گذاشت و در آخر هم هیچ چیز نصیب سرخابی‌ها نکرد جز چندین هزار کلمه مصاحبه‌ با خبرگزاری‌ها، روزنامه‌ها و رسانه‌های گفتاری، دیداری و شنیداری مدیران این سازمان نشان دادند علاقه وافری به حضور در رسانه‌ها دارند و البته رسانه‌های تصویری هم ارجح هستند!

به همین خاطر هم همین امروز رئیس سازمان خصوصی‌سازی دوربین‌ها و گزارشگران تلویزیونی را جدا دعوت کرد تا تصویرش بهتر! دیده شود و بدون اینکه لحظه‌ای درنگ کند که بار اصلی اطلاع رسانی به افکار عمومی را در عصر تکنولوژی خبرگزاری‌ها و رسانه‌های دیجیتال و حتی روزنامه‌های ورزشی به دوش می‌کشند!

او صاف در دوربین‌ها نگاه کرد و لبخند ملیحی زد و گفت اگر بنا نبود واگذاری صورت بگیرد در آنصورت باید به شعور و فهم خودم توهین کرده باشم!

به هر حال هرچه بود قصه ملودرام خصوصی‌سازی استقلال و پرسپولیس بدون پایان به سر رسید. حالا نمی‌دانیم این مرتبه وزارت ورزش می‌تواند سرخابی‌ها را به خانه‌ مالک‌شان برسانند یا اینکه این قصه همچنان بدون پایان ادامه پیدا خواهد کرد.

farsnews.com

این نوشته در عمومی ارسال شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.