بتاتور

بتاتور فرم خالص و بدون اسید بتا هیدورکسی بتا متیل بوتیرات (HMB) می‌باشد.بتاتور به طور طبیعی در بدن طی‌ متابولیسم آمینو اسید ضروری لوسین تولید میشود که این آمینو اسید نیز خود در مواد غذایی نظیر گوشت، ماهی‌، دانه سویا و یونجه یافت میشود.

بر اساس تحقیق دانشمندان تاثیر مثبت (HMB) روی افزایش قدرت، افزایش حجم خالص عضلانی و کاهش آسیب‌های ماهیچه ای‌ و بهبود ریکاوری بعد از تمرینات سنگین ثابت شده است. بتاتور که قابلیت جذب آسان تری دارد جزو تشکیل دهنده‌ه اصلی (HMB) در مکمل‌ها بوده است.
در سال ۲۰۰۹ دانشمندان به خواص جنبش شناسی‌ این فرم از انتقال (HMB) پرداختند و در سال ۲۰۱۱ نتایج منتشر شده حاکی از جذب سریعتر، افزایش سطح (HMB) در جریان خون و افزایش پاکسازی بافت‌ها بود.این تحقیق بزرگ روی انتقال این فرم از (HMB) باعث شد تا تحقیقات بالینی زیادی روی آن انجام شود که نتیجه آن کارایی و ایمنی این روش را ثابت کرد.نتایج مصرف بتاتور گواهی بر گمان و فرضیه دانشمندان شد و مشخص شد که این فرم انتقال جدید نسبت به فرم رایج (HMB) دارای برتری بیشتری می‌باشد.

هنگام بهبود عملکرد در تمرینات میزان سرعت تبدیل و تجزیه پروتئین در عضلات نقشی‌ بسیار مهم را ایفا می‌کند. هنگامی که سنتز پروتئین با میزان تجزیه پروتئین‌ها یکسان باشد شما دیگر افزایش پروتئین در عضلات خود را شاهد نخواهید بود. بتاتور از طریق دو مکانیسم میتواند میزان پروتئین عضلات را افزایش دهد. بتاتور از طریق گذرگاه (ubiquitin-proteasome proteolytic) میتواند میزان تجزیه پروتئین در عضلات را کاهش دهد. همچنین از طریق گذرگاه (mTOR) میتواند میزان سنتز پروتئین را افزایش دهد.

این نوشته در دوره های مربیگری و کارگاه های دانش افزایی, عمومی ارسال شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

1 دیدگاه دربارهٔ «بتاتور»

  1. موسایی می‌گوید:

    ممنون استاد
    علم شما واقعا بر همه بچه های کلاسهای مربیگری استان اصفهان نمایانه و افراد بدخواه قطعا دوست دارن جای شما باشن که مطمنا نمیتونن

دیدگاه‌ها غیرفعال هستند.